Allplan 2013 BIM Şimdi %30 İndirimli

Mimarlar için doğru BIM...

Nemetschek Allplan Mimari, Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) süreci içerisinde parametrik objelerin kullanımı ile mimari projelerin üretilmesi ve yönetilmesi için geliştirilen bir yazılım. Buna ek olarak, içerisinde tamamen entegre 2 boyutlu çizim komutları içeriği ile, teknik dokümantasyonun, üretim sürecinin ayrılmaz parçası olarak oluşturulmasını en etkin şekilde sağlıyor. Yapı Bilgi Modellemesi (BIM), bir çalışma yöntemi. Bu yöntemde, yapının fizibilite çalışmalarından tasarıma, uygulama sürecinden, yapının ömrünü tamamlamasına kadar, yapının yaşam döngüsü içerisindeki tüm süreçler bütünleşik olarak yönetilebiliyor. Bu süreç içerisinde, özellikle tasarım ve uygulama aşamalarında, yapım sürecine dahil olan tüm disiplin ve taraflar, Yapı Bilgi Modeli üzerinden iletişim ve üretimlerini gerçekleştiriyor.

Nemetschek Allplan Mimari, tasarım ve uygulama aşamasında sunduğu kolay kullanılabilir araçlar ve farklı disiplinler arasındaki iletişime bir platform olarak hizmet etmesi ile, tüm süreçlerdeki verimliliğe yüksek katkıda bulunuyor.

Bir yapı onu oluşturan parçalarının toplamından daha fazla.

Fikirlerinizi özgürce geliştireceğiniz bir BIM sistemini keşfedin.

Bir yapının tüm bileşenleri mükemmel ahenge sahip olduğunda, benzersiz bir sanat eseri algısı yaratır. Tutkulu, tutarlı ve ödün vermeyen. Bu çağrının peşindeki insanlarca düşünülmüş, planlanmış ve inşa edilmiş. Bu yaratıcı sürece en fazla desteği vermek için birinci sınıf bir BIM yazılımı ürettik – Allplan BIM Platformu. Allplan, sezgisel kullanımı, kolay veri takası ve etkin maliyet planlaması ile harmanlıyor. Binaların tasarımı, planlaması ve inşasında maksimum serbestlik için ParaObjeler BIM çalışma tekniğini geliştiriyor.

Akıllı Objelerle Optimize Edilmiş, Hızlandırılmış İş Akışı

Allplan ParaObjeleri ve yeni paraobje çeşitleri BIM çalışma tekniğinizi hızlandırıyor: Akıllı objeleri optimize edilmiş bir süreç için seçebilir, yerleştirebilir ve uyarlayabilirsiniz.

Metraj ve Güvenli Çakışma Kontrolü

Öngörülü çalışmak ve çakışmalardan kurtulmak

Projeler gittikçe karmaşıklaşıyor: BIM modelindeki verimli ve kapsamlı çakışma kontrolü genel görünümü sürekli korumanızı sağlıyor. Planlama ve inşaat kalitesi yükselir, hata oranı düşüyor. Dahası, karmaşık detayları çok daha kolay kontrol edersiniz.

Allplan Exchange

Planlarınızı rahatça yönetmek ve göndermek için plan niteliklerini yönetir ve planlarınızı gönderir.

Allplan Exchange dijital planlarınızı en iyi şekilde yönetmenizi sağlıyor. Allplan 2013 içerisine entegre bu modülü kullanarak mimarlar, mühendisler ve tasarımcılar, CAD sisteminde oluşturulan paftaları farklı formatlarda kaydedebiliyor, lokalde arşivleyebilir ve bir web platformu kullanarak proje katılımcılarına gönderebiliyor.

Allplan Connect Paleti

Web’den içerikleri hızlıca, basitçe ve hedeflediğiniz şekilde kullanın

Allplan Connect paleti ile şimdi basitçe CAD objelerini veya dokularını çevrimiçi olarak seçip sürükle bırak ile Allplan 2013 ekranına getirebilirsiniz. Bu şekilde doğrudan CAD yazılımınız içinde yüksek kaliteli CAD verilerini elde edeceksiniz. Allplan Connect Paleti ile tanışın.

Yeni Allplan Oska e-Hakediş CAD Katalog Arayüzü

Allplan ve e-Hakediş CAD kullanıcıları artık kamu kurumları ve özel firma poz kataloglarına doğrudan Allplan ekranından ulaşabilecekler. Dilerseniz kamu kurumlarının pozlarına, dilerseniz kolaylıkla aktarabileceğiniz kendi özel pozlarınıza doğrudan ulaşım imkanı çalışmalarınızı çok hızlandıracak.

Kampanya Koşulları

Kampanya 1 Haziran – 28 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerli.

  • Kampanyamıza eğitim dahil değil.
  • Kampanya indirimimiz peşin ödeme için geçerlidir.
  • %25 indirim ve Garanti Bonus Kredi kartına 6 eşit taksit fırsatı ile ürünleri satın alabilirsiniz.
  • Mimarlar veya iç Mimarlar Odası Üyesi iseniz bu indirimden faydalanabilirsiniz.

W: www.fga.com.tr
www.aluplan.com.tr

T: 08530 333 50 70
0216 325 06 61

Etiketler

Bir yanıt yazın