Fütüristik Kentler Mimarlık Öğrenci Fikir Yarışması Sonuçları Açıklandı

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi (IKBU) Mimarlık Bölümü'nün düzenlediği, lise ve üniversite öğrencilerinin katılımına açık "Fütüristik Kentler" temalı fikir yarışmasında ödül ve sertifikalar ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Ödül Alan Projelere Ait Jüri Açıklaması:

Üçüncülük ödülünü almaya hak kazanan 72645 rumuzlu proje
Jüri tarafından, kurgulanan senaryo güçlü bulunmuş, yapılan önerideki fikrin tutarlı olduğuna ve iyi ifade edildiğine kanaat getirilmiş olduğu için, üçüncülük ödülünü almaya oyçokluğu(4/2) ile değer bulunmuştur.

İkincilik ödülünü almaya hak kazanan 14413 rumuzlu proje
Jüri tarafından, proje kapsamında yapılan araştırma altyapısı, mekân sorgulaması ve tasarım fikri olumlu bulunmuştur. Buna karşılık, proje önerisinde yer alan jeodezik kubbe fikrinin tasarıma yansıması yetersiz görülerek, projenin ikincilik ödülünü almasına oyçokluğu (4/2) ile karar verilmiştir.

Birincilik ödülünü almaya hak kazanan 08105 rumuzlu proje
Jüri tarafından, proje kapsamında geliştirilen yeni malzeme ve strüktür önerisi takdire değer görülmüştür. Projenin mevcut bir bağlamı ele alması olumlu bulunmuştur. Proje, ifade tekniği açısından da güçlü görülerek birincilik ödülünü almaya oyçokluğu (4/2) ile hak kazanmıştır.

Etiketler

Bir yanıt yazın