Gürsan Alüminyum

Gürsan Aluminyum yenilikçi, kolay uygulanabilir ve estetik tasarımlarıyla kendini yenilemeye devam ediyor.

Ofis Bölme Sistemleri


Ofis bölme sistemleri bir başka alüminyum sistem serisi olarak geliştirildi. Yeni iş merkezlerinde, ofis tasarımlarında sıkça kullanılan bu ürünlerin en önemli tercih nedenleri; alanın daha sağlıklı dizayn edilebilmesi, şeffaflık ve sadelik sunmasıdır.

En çarpıcı özelliği, zeminde kullanılan profil sistemin camı yakalamadaki başarısı olarak dikkat çekiyor. Bu sayede camda oluşabilecek gevşeklik ve sallantılar tamamen bertaraf oluyor.

Kabin Bölme Sistemleri


Gürsan, alüminyum sektöründe 40 yıllık tecrübe, bilgi ve birikimleri ile kabin bölme sistemlerini yeniden yorumluyor.

Alüminyum sistem serisi olarak piyasaya sürülen ürünler kalite, fiyat, sağlamlık ilkeleri esas alınarak geliştirildi.

Bu sistemler ıslak hacimlerde montaj kolaylığının yanı sıra hijyen açısından da son derece yaygın kullanım alanına sahip.

Alurail


Gürsan, alüminyum dikme taşıyıcılı ve cam taşıyıcılı sistemler olarak kategorize edilen ürünlerde, mimari ve statik ihtiyaçlara göre zengin model ve renk seçeneklerini 40 yıllık tecrübe bilgi ve birikimi ile kullanıcılara sunuyor.

Başlıca sistemler;

  • Panorama (Cam Taşıyıcılı)
  • Proton (Kare-Dikdörtgen)
  • Neutron (Dairesel)
  • Electron (Oval)
  • Art45-65 (Lama Dikme)
  • Flora (Lama)

Özellikle Panorama, Art45-65 ve Flora sistemlerinin belirli grupları, uluslararası test laboratuvarlarında 2KN/m yatay yükleme ve EN 12600 çarpma test sertifikalarına sahip.

Alusit

1. kalite alüminyum malzemeden üretilmiş, masanın konstrüksiyonunda mukavemeti sağlamak için dahili olarak güçlendirilmiş ve uygun teknik ölçülerde tasarlanmış kare ayakları, özel alyen anahtarı ile kolayca montajlanabilen veya demonte edilebilen, bu sayede kolay taşınabilen ve kullanılmadığı durumda kolay depolanabilen, eloksallı ve elektrostatik toz boya renk seçenekleri ile tercihlere sunuluyor.

Tabla olarak 12 mm kalınlığında, çerçevenin içerisine mükemmel oturan cam, kompakt laminat, iroko veya kullanım yerine göre ahşap desenli alüminyum seçenekleri mevcuttur.

Masalar, 70 cm x 70 cm – 80 cm x 80 cm – 80 cm x 120 cm standart ölçülerinde üretilebildiği gibi ihtiyaca göre özel ölçülerde de üretilebiliyor.

__________

A: Alkop Alüminyumcular San. Sit. B-7 Blok No:15-16 Akçaburgaz Mahallesi, Esenyurt
T: 0 (212) 858 01 61
W: www.gursan.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın