Tipografik Kolaj Atölyesi

Görselleştirme konusundaki yaratıcı yönüyle tanınan illüstratör Gökçe İrten, 15 Ekim’de Tipografik Kolaj atölyesi ile 6+1 Tasarım Atölyeleri’nde olacak!

Atölye, kolaj kompozisyonlarıyla tipografik öğeleri bir araya getirmeyi amaçlar. Gazete, dergi gibi çeşitli malzemelerden oluşturulacak kompozisyonla, istenilen afiş, sayfa tasarımı yapılabilir. Atölye, nesneleri kağıtla şekil verilecek minimallikte görerek kompozisyon oluşturmayı amaçlar. Atölye sırasında ihtiyaç duyulabilecek malzemeler mekanda bulundurulmaktadır. Ayrıca katılımcılar, kolajda kullanmak isteyebileceği malzemeleri yanlarında da getirebilirler.  Atölye çalışması herhangi  bir ön bilgi gerektirmez.

Tarih: 15 Ekim 2017, Gün: Pazar, Saat: 10:00-18:00, Süre: 1 Gün, 7 Saat 
Detaylı Bilgi & Kayıt: https://www.6arti1.com/TR/Atolyeler/186/Tipografik-Kolaj

Gökçe İrten

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı lisans eğitiminden sonra Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümündeki yüksek lisans eğitimini Çocuk Resimli Kitaplarının Tasarım Prensipleri teziyle tamamladı. University of Arts London’da resimli çocuk kitabı illüstrasyonu üzerine eğitim aldı. Çocuklara yaratıcı görselleştirme üzerine eğitimler veren İrten, yurt içi ve yurt dışında sergilere katıldı. Birçok yayınevinde çocuk kitapları yayımlanan sanatçı, çalışmalarına serbest olarak İstanbul’da devam ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın