Poliüretan Kaplamalı Çatı Pencerelerinin Faydaları

Çatı altında kalan hacimin kullanımı ile ortaya çıkan çatı katlarının kullanımı ülkemizde çok yaygın değildi, fakat son dönemlerde değişen trendler ile paralel olarak daha fazla rağbet görüyor.

Havalandırma ve gün ışığı konusunda zayıf kalan bu hacimlerde çatı penceresi kullanımı ile mekanın temel ihtiyaçlarını karşılama fikri de gittikçe yaygınlaşıyor. Çatı penceresi kategorisinde dünya liderlerinden VELUX, geniş ürün yelpazesi ile farklı ihtiyaçlara farklı çözümler üretme şansı sağlıyor. Ahşap üzeri poliüretan kaplamalı çatı pencereleri de bunlardan bir tanesi.

Poliüretan, yapı ve inşaat sektöründe en çok tercih edilen malzemelerden biridir.VELUX çatı pencereleri ürün yelpazesinde de yer alan poliüretan kaplama, ahşap pencere üzerine daldırma tekniği ile tek parça olarak uygulanır. Bu sayede, pencere üzerinde herhangi bir birleşim detayı görülmez.

Neden Poliüretan kaplamalı çatı penceresi tercih edilmeli?

Şık Tasarım ve Sağlamlık

Ahşap üzerine yapılan poliüretan kaplama sayesinde dayanıklılık ve şık tasarım bir arada.

Neme Dayanıklı ve Kolay Temizlenebilir

Kaplama yüzeyinin su itici özelliği vardır ve nem birikmesini önler. Poliüretan kaplamalı çatı pencereleri herhangi bir bakım gerektirmeden uzun yıllar kullanılabilir. Nemli bezle silinmesi yeterlidir.

Özellikle banyo ve mutfak gibi ıslak hacim alanlarında poliüretan kaplamalı çatı pencereleri, kullanıcılarına pencere kapalıyken bile aktif havalandırma ve gün ışığının keyfini çıkarma fırsatı sunuyor. Aynı zamanda hem görsel konfor hem sağlıklı iç mekan iklimi sağlarken, bakım gerektirmeyen yüzeyler ile ekstra konfor sunuyor.

VELUX çatı pencereleri hakkında daha detaylı bilgi için firma ile iletişime geçilebilir.


A: Girne Mah. Girne Cad. No: 119/121 Maltepe – İstanbul
T: 0216 302 54 10
W: www.velux.com.tr 
Etiketler