KTMMOB Mimarlar Odası ve Özyalçın Construction Arasında Yarışma İçin Protokol

Özyalçın Construction ile Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı (KTMMOB) Mimarlar Odası arasında bir süredir görüşmeleri devam eden Özyalçın Construction’a ait bina kompleksinin ulusal mimari proje yarışması ile elde edilmesi için protokol imzalandı.

İlgili yarışmanın başvuru tarihi, seçkin jüri üyeleri, büyük ödüller, yarışma şartnamesi ve tüm detaylar önümüzdeki günlerde KTMMOB Mimarlar Odası tarafından açıklanacağı belirtildi. Katılacak mimarların Mimarlar Odası’na ve mimarların oluşturacağı takım içerisinde yer alacak mühendislerin ilgili KTMMOB çatısı altındaki odalara kayıtlı olmaları gerektiği belirtildi.

Özyalçın Construction’a ait yarışma sonucunda tasarımı gerçekleşecek bina kompleksi Girne’nin en işlek caddelerinden birinde ve tam merkezi lokasyonda yer alacak. Merkezi avantajlı konumu ile kente ciddi bir katkısı olacak mimari projenin; uluslararası standartlarda, sürdürülebilirlik kavramı ve özgün bir çalışma olması önem teşkil edecek.

Mimarlar Odası Merkez Binası’nda gerçekleşen imza toplantısında Özyalçın Construction Ticari Grup Direktörü Yağmur Özyalçın ve Mimarlar Odası Başkanı Kozan Uzunoğlu iş birliği protokolüne imza koydu.

İmza toplantısında, Özyalçın Construction Yapım Grup Koordinatörü Nedim Tekbaş ile Mimarlar Odası Yönetim Kurulu’ndan Simzer Kaya, Burak Türsoy, Ferruh Dülgeroğlu, İpek Yaralıoğlu ve Nezire Özgece de hazır bulundu.

Kaynak

Etiketler

Bir yanıt yazın