Nurus, Havaalanlarına Özel Çözümlerini Uluslararası Passenger Terminal Expo 2012 Fuarı’nda Tanıttı

Nurus Mobilya, Uluslararası Passenger Terminal Expo 2012'ye Türkiye'den katılan tek marka oldu.

Nurus, Dünya çapında havalimanı sektörünün en önemli buluşma platformu olan Uluslararası Passenger Terminal Expo 2012’de yeni terminal koltukları ve alternatif bekleme alanı çözümlerini sergiledi.

Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği önemli ofis projelerinden sonra havaalanı ve terminal çözümleriyle de fark yaratan Nurus Mobilya, 18 – 20 Nisan tarihleri arasında Viyana’da düzenlenen Passenger Terminal Expo 2012’ye Türkiye’den katılan tek marka oldu. Nurus, fuarda havalimanı ve genel kullanıma açık mekanlar için geliştirdiği yeni projelerini, ürünlerini ve tasarımlarını sektör temsilcileriyle paylaştı. Sektöre ilişkin güncel konuların global ölçekte tartışılmasına imkân sağlayan platforma 70 ülkeden 4 binin üzerinde sektör profesyoneli katıldı. Fuar bilgi ve fikir paylaşımının yanı sıra yeni işbirlikleri için de katılımcılara fırsat yarattı.

Ofis projelerinden sonra havaalanı ve terminal çözümlerinde hem Türkiye’de hem de yurtdışında önemli projelere imza atan Nurus, havalimanlarındaki bekleyişleri en rahat hale getiren terminal çözümleriyle yolculara konfor, şıklık ve kaliteyi bir arada sunuyor. Nurus, Türkiye’de İstanbul Sabiha Gökçen, Antalya Uluslararası, Bodrum International Havalimanı ile yurtdışında ise Türkmenistan’da Türkmenbaşı Havalimanı ve Üsküp’te Alexander the Great Havalimanı projelerini gerçekleştirdi. Terminal deneyimlerini daha keyifli ve konforlu hale getirmek için bu alandaki ihtiyaçları tespit ederek çözümler üreten Nurus, bekleme alanları, ofisler, executive lounge alanları, internet noktaları ve yeme&içme gibi havalimanlarındaki farklı alanlar için ürünler geliştiriyor ve tasarlıyor.

Konu ile ilgili değerlendirme yapan Nurus Genel Müdürü Güran Gökyay “Nurus olarak vizyonumuz tasarım odaklı oluşturduğumuz her üründe kullanım kolaylığı, şıklık, konfor ve kalite dörtlüsünü en iyi şekilde sunabilmektir. Bu vizyon doğrultusunda bireyleri merkeze alarak tasarladığımız ve sunduğumuz hizmet alanlarımızı genişleterek ofis projelerinden sonra günlük sirkülasyonu yüz binleri bulan önemli havalimanı projelerinde yer almaya başladık. Niş bir alan olarak gördüğümüz ve kurmuş olduğumuz alt yapının bir getirisi olarak girdiğimiz terminal çözümleri alanında da amacımız, tıpkı hizmet verdiğimiz diğer alanlarda olduğu gibi lider ve örnek olabilmek. Havalanı sektörünün en önemli buluşma noktası olan bu fuarda da yeni ürünlerimizi sektör temsilcileriyle buluştururken aynı zamanda yeni işbirlikleri geliştirme fırsatı da bulduk” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın