Domus Academy Interior Design Yarışması

Yarışmaya son başvuru tarihi 4 Mayıs 2012.

İtalya’nın tasarım alanında önde gelen okulu Domus Academy 2012 Eylül dönemi master programları için yarışmalarını duyurdu. Interior and Living Design bölümü için bu sene ilk defa 3 yetenekli öğrenciye burs verilecek. Burs oranları yine ilk defa %70, %50 ve %30.

Proje konusu nedir?
Bu seneki proje yarışmasında öğrencile otel tasarımı yapacaklar. Proje konusu Degrees of Intimacy Competition: The hotel room as a place for progression of levels of intimacy. Yarışmaya katılacak olan öğrencilerin “insanları otellerde konaklandırma ve misafir etme” yollarını farklı bakış açılarıyla değerlendirmeleri bekleniyor.

Konu yoruma ve öğrencinin değerlendirmesine açık olduğundan lütfen ingilizce orjinal yarışma metnini Domus Academy resmi Türkiye temsilciliği Vera Eğitim’den, vera@veraedu.com adresinden isteyin.

Proje hangi formatta hazırlanacak? Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?
Projenin yazılı anlatımı. Maksimum 3 tane A4 boyutunda sayfada anlatılacak. Proje paftalarınız. 2 adet A3 boyutunda. Maksimum 1 sayfalık CV ve yine maksimum 5 satırlık statement of purpose. Bunlara ek olarak başvuru formu doldurulacak. Bütün belgeler tek bir pdf belgesi şeklinde kaydedilip, tek belge şeklinde gönderilecek. Bütün belgeler dijital halde hazırlanacak. Başvuru formunu vera@veraedu.com adresinden temin edebilirsiniz.

Belgeleri nereye göndereceğim?
Bütün belgeler Domus Academy resmi Türkiye temsilcisi Vera Eğitim’e email yoluyla ulaştırılacak: vera@veraedu.com

Başvuru için bir ücret ödemem gerekiyor mu?
Hayır, başvuru için hiçbir ücret ödemeniz gerekmiyor. Vera Eğitim Danışmanlık, Domus Academy’nin resmi temsilcisi olduğundan buradaki ofisi gibi çalışır. Hiçbir aşamada ücret ödemezsiniz.

Son başvuru tarihi ne zaman?
Son başvuru 4 Mayıs 2012. Bu tarihte belgelerin İtalya’ya ulaşmış olması gerekiyor.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Sonuçlar 18 Mayıs günü www.italyada.net ve www.veraedu.com adresinde duyurulacak. Ayrıca kazanan öğrencilere email gönderilecek.

Kaç kişiye burs verilecek?
Toplam 3 yetenekli öğrenciye %70, %50 ve %30 burs verilecek. Kazanan öğrenciler Domus Academy’nin Eylül 2012′de başlayan, İngilizce eğitim veren, Interior and Living Design bölümünde 1 yıl indirimli master yapma hakkı kazanacak. Bu sene ilk defa 3 öğrenciye burs imkanı veriliyor ve ilk defa %70 burs imkanı var.

Etiketler

Bir yanıt yazın