HAS Mimarlık’ın Anadolu Sağlık Merkezi Projesi Paris’te Tanıtılacak

Türk mimarlık firmalarından HAS Mimarlık'ın tasarladığı Anadolu Sağlık Merkezi projesi en iyi uygulamalardan biri olarak uluslararası platformda tanıtılacak.

Healtcare International Event kapsamında, 16-17 Haziran 2014 tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek etkinlik, çok sayıda mimar ve işvereni biraraya getiriyor. Etkinlikte sunulacak olan “örnek projeler” arasına, Türkiye’den HAS Mimarlık, Anadolu Sağlık Merkezi projesi ile seçildi. Projeyi Paris’te, HAS Mimarlık kurucu ortağı Ayşe Hasol Erktin dünyaca ünlü sağlık mimarlarına anlatacak.

Healthcare International etkinliğinde, Anadolu Sağlık Merkezi projesinin dünyada “en iyi örnekler” arasında sunulacak üç projeden biri olarak seçilmesinin, yalnız Türkiye’de değil, uluslararası arenada da önemli olduğunu söyleyen HAS Mimarlık kurucu ortağı Ayşe Hasol Erktin, “Anadolu Sağlık Merkezi, Türkiye’de uluslararası sağlık standartlarına uygun olarak tasarlanan ilk hastanedir. Koruyucu hekimlikten başlayarak entegre sağlık hizmetleri tüm açılımlarıyla ele alınmıştır. Anadolu Sağlık Merkezi tüm bu kavramlarla ilgili farkındalık yaratmak, teşvik etmek gibi bir öncü rol üstlenmiştir. Bu öncü rol, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada da sağlık yatırımcılarına örnek oluyor. Böylesine değerli bir platformda projemizi tanıtacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın